Bouw gestart | Hart van Bodegraven fase 1

08 juli 2019

Onlangs is de bouw gestart van fase 1 van het nieuwbouwproject Hart van Bodegraven. Dit betreft de bouw van de bouwnummers 47 t/m 55. Wil jij hier ook graag wonen? Dat kan! Er zijn nog woningen beschikbaar, zowel in fase 1 als in fase 2.

In het Hart van Bodegraven worden verschillende typen woningen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend van 118 tot 125 m². Dit is nog naar wens uit te breiden met een aanbouw aan de woonkamer, aan de achterzijde van de woning. De woningen worden zeer duurzaam gebouwd. Dankzij goede isolatie en moderne installaties, zoals een bodempomp en een mechanische balans ventilatie met warmte terugwinning, zijn ze energiezuinig en is geen aardgas nodig. Ook zorgt de bodempomp voor verkoeling in de zomer. Daarnaast beschikken alle woningen standaard over een aantal pv-panelen (zonnepanelen) op het dak, die je naar wens verder kunt uitbreiden.

Door de ligging van het Hart van Bodegraven, dichtbij het centrum, heb je alle voorzieningen op loopafstand. Het station ligt op enkele minuten lopen. Vanaf hier ben je met de intercity in slechts 20 minuten in hartje Utrecht of Leiden. Verder ligt het Hart van Bodegraven op slechts één kilometer van de N11, de verbindingsweg tussen de A4 richting Amsterdam en Leiden en de A12 richting Utrecht. Maar ook de rust en schoonheid van het platteland is vlakbij: je loopt of fietst vanuit het Hart van Bodegraven zo de Binnenpolder in.

Neem voor de actuele beschikbaarheid in beide fases contact op met de verkopend makelaar. De oplevering van de woningen van fase 1 start nog dit jaar. Als je een woning koopt in deze fase, zal je naar verwachting begin volgend jaar ook daadwerkelijk heerlijk bezig kunnen zijn in je huis!


De bouw van fase 2 start naar verwachting op het moment dat de woningen in fase 1 worden opgeleverd. Het zal er omhangen of het 2019 of 2020 is! 

Bekijk ook het project Hart van Bodegraven

Volledig verkocht
Meer informatie

Hart van Bodegraven

Bodegraven


- € 350.000
118 m2 - 125 m2 woonoppervlakte

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!