Bouw WITT in Woerden is goed van start gegaan

Goed nieuws! De bouw van het nieuwbouwproject WITT is gestart. 7 oktober is er een officieel moment dat kopers elkaar kunnen ontmoeten op de bouwplaats in nabij het centrum van Woerden. Dit is weer voor het eerst, na lange tijd!

WITT is een nieuwbouwproject wat zich kenmerkt door een de fijne ligging nabij NS-station en het Centrum van Woerden op loopafstand. In WITT was er voor ieder wat wils te vinden, zo waren er ruime eengezinswoningen en appartementen in verschillende maten. Begin september is de bouw van dit project gestart.

Donderdag 7 oktober krijgen de aankomende bewoners de tijd om een kijkje te nemen bij de bouw en meteen hun aankomende buren te ontmoeten. Door corona was dit lange tijd niet mogelijk. Het is ontzettend fijn dat deze optie er weer is. We willen alle bewoners veel plezier wensen tijdens dit bijzondere moment.

In WITT is alles verkocht!
Wil je op de hoogte blijven van andere (toekomstige) nieuwbouwprojecten? Schrijf je dan via onze website!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens