Buren heten toekomstige buren welkom! Weypoortsche Reede, Nieuwerbrug

24 juni 2019

Afgelopen zaterdag was het leuk en gezellig tijdens de informatiebijeenkomst over Weypoortsche Reede. Op een prachtige locatie locatie, Fort Wierickeschans, lachte het zonnetje ons tegemoet en hebben wij een groot aantal bezoekers mogen ontvangen.

De buren hadden wij uitgenodigd om hen als 1e te vertellen wat de plannen zijn aan de Weijpoort op de voormalige locatie van Bunnik: een mooi woonhofje met 3 groene scheggen waar de woningen aan gesitueerd worden.

Diverse buren van de Weijpoort maar ook van de overkant van de Oude Rijn, de Noordzijde / Weijland, kwamen kijken en maakte een gezellig praatje en genoten van een kopje koffie met een lekkernij. Zij waren niet alleen, diverse geïnteresseerden om in de toekomst te gaan wonen aan de Weypoortsche Reede stonden in hun midden en hebben de plannen bekeken en zijn met de ontwikkelaar, GREEN, de architect of de makelaar in gesprek gegaan.

Wij gaan de komende weken in gesprek met kandidaten die zich hebben aangemeld voor de kavels. Vervolgens kunnen de kopers met de architect aan de slag om hun eigen huis te ontwerpen en straks te gaan bouwen. Ondertussen wordt de locatie bouwrijp gemaakt en worden de scheggen, de haven etc aangelegd. Wie weet wordt de 1e paal volgend jaar al voor de zomervakantie geslagen. Ook wij zijn benieuwd naar de ontwerpen van de woningen die gebouwd gaan worden. Kortom: een prachtige ontwikkeling!

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!