De bouw gaat hard in Hart van Bodegraven

Wat gaat de bouw in fase 1 snel zeg. Dit is één van de vele voordelen van het bouwsysteem dat door aannemer Heijmans wordt toegepast!

Misschien heb je het al gezien; net voor de zomervakantie stonden bij drie bouwnummers de binnenbladen op de begane grond. Op de foto is te zien hoe ver aannemer Heijmans nu al is. De verwachte oplevering van fase 1 is januari/ februari 2020. 

Omdat ook bijna alle woningen verkocht zijn in de 2e fase is de beslissing genomen om in december te starten met de grondboringen van de bodemwarmtepompen en is de planning om in januari te gaan heien zodat de woningen naar verwachting in het najaar van 2020 opgeleverd kunnen worden.  

De woningen in Hart van Bodegraven worden duurzaam gebouwd, m.a.w. de woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een eigen bodemwarmtepomp, mechanische balansventilatie met warmte terug winning! En volledig in eigendom waardoor je niet voor verassingen komt te staan. Door het prefabbouwsysteem wordt er, onder optimale omstandigheden, sneller gebouwd zodat je sneller kunt wonen in Hart van Bodegraven.

Heb je interesse? In fase 1 is tussenwoning bouwnummer 54 en eindwoning bouwnummer 55 beschikbaar. In fase 2 is tussenwoning 2, 4 en 8 beschikbaar, bouwnummer 8 is standaard voorzien van een uitbouw!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens