De Buytenplaats, Reeuwijk | Een PURE plek voor levensgenieters!

05 augustus 2019

Een waar paradijs voor weide- en moerasvogels in een eeuwenoud landschap met kleurrijke bloemen.

De Buytenplaats, aan de Oukoopsedijk 10 in Reeuwijk, ligt midden in het Natura 2000-gebied. Een waar paradijs voor weide- en moerasvogels in een eeuwenoud landschap met kleurrijke bloemen. Op deze bijzondere plek worden twee riante villa’s ontwikkeld, die passen in de mooie omgeving. 

De Hoeve 
Boerderijvilla 'De Hoeve' is een modern klassieke woonboerderij met een onderscheidend uitzicht over de polder en in de verte het water van de Reeuwijkse plassen. Deze stoere, robuuste villa wordt gebouwd met organische materialen die passen bij de omgeving. Standaard heeft de villa een ruime living met woonkeuken, een extra living in het voorhuis, vier ruime slaapkamers en twee badkamers, waarvan één badkamer en-suite. De architect ontwerpt een aantal verschillende woon (-werk)varianten voor De Hoeve. Alles met als uitgangspunt dat je, eenmaal wonend in dit bijzondere landschap, geniet van luxe, rust en ruimte op de manier zoals jij dat wenst.

Het Zomerhuys
Naast 'De Hoeve' vind je in De Buytenplaats ook 'Het Zomerhuys'. Bij deze villa zijn het behoud van het boerenerf met toch de individuele woonklasse en de hierbij passende privacy kenmerkend. Bij het oprijden van de oprijlaan passeer je aan de rechterhand de boomgaard. Het royale erf bied je een mooie verharde ruimte met een parkeerplaats en garage voor jouw auto. Aankomend bij de villa tref je een royale living met woonkeuken en een adembenemend uitzicht dankzij diverse glaspartijen rondom. Via een mooie trap kom je op de verdieping waar de Masterbedroom aan de achterzijde wel zeer exclusief is. Daarnaast is op deze verdieping ook alle ruimte voor nog twee of drie royale (slaap)kamers, een 2e badkamer en een grote bergruimte. Het is het hele jaar door gegarandeerd fantastisch wonen in Het Zomerhuys!

Heb jij interesse in het project De Buytenplaats en wil je graag meer weten? Maak dan een afspraak met ons. Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere project.

Bekijk ook het project Reeuwijk - De Buytenplaats

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!