De eerste contracten zijn getekend!

Woondromen waarmaken. Dat is precies wat jij kunt realiseren in HoogTij aan de Hollandsche IJssel. Het plan en de villa’s zijn uniek met rieten daken, grote glaspuien, vier ruime slaapkamers en meerdere badkamers.

Je geniet van een optimale klimaatregeling in de gasloze villa’s door middel van de verwarming én koeling via de vloeren.

Maar de woonlocatie staat voorop met de unieke ligging van alle tuinen aan de getijdenrivier de Hollandsche IJssel. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een botenlift op eigen terrein aan te brengen, zodat je direct uit kunt varen op de rivier. Jouw villa wordt in de basis op hoog niveau opgeleverd met erfafscheidingen, een ingericht hof aan de voorzijde met verlichting, tuin, bomen en bestrating met klinkertjes zoals in de Goudse binnenstad, een compleet geheel.

De eerste contracten in HoogTij zijn getekend en nu wordt er gewerkt aan de realisatie van een start bouw in het voorjaar van 2022!

Realiseer ook jouw woondroom in HoogTij aan de Hollandsche IJssel en neem vandaag nog contact op met de makelaars!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens