De nieuwe woondromen is uit!

We laten de kou achter ons en daarom verblijden wij u graag met een nieuwe Woondromen, boordevol nieuws, achtergronden en trends op het gebied van wonen en verhuizen.

Wat zijn uw kansen op de woningmarkt? We zoomen in op de huidige woningmarkt. Is deze echt zo oververhit als de krantenkoppen zeggen? En wat zijn dan uw kansen? Wij vroegen het de mannen en vrouwen in het veld. Nieuwbouwtrends Onze nieuwbouwspecialisten vertellen u over duurzame alternatieve voor aardgas, de eerste gasloze woningen worden al gebouwd. Dirk-Jan, Vincent en Michelle laten u de leukste plekjes zien van Vleuten, De Meern en Leidse Rijn. Waar ooit de romeinen marcheerden, rennen, skeeleren en wandelen nu de mensen op 'het lint' van het Maximapark. De woondroom van Dennis en Valeria Een ruim huis met historie, een praktische indeling en een tuin in een gezellige wijk niet te ver van het centrum in Leiden. Ga er maar eens aanstaan als aankoopmakelaar! Martijn vond deze droomwoning voor Dennis en Valeria. Een hypotheek na je pensioen "Komen wij nog wel in aanmerking voor een hypotheek?" Ada en Jan zijn gepensioneerd en willen verhuizen. Van Uithoorn naar Gouda. Leendert hielp ze met het financiële gedeelte. Want jazeker, ook als u gepensioneerd bent, kunt u een hypotheek afsluiten. Kortom, voldoende leesvoer. Neem er een warm drankje bij, ga er eens lekker voor zitten en lees Woondromen hier. Deze Woondromen doorsturen naar vrienden, familie of kennissen? Doen!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens