De vernieuwde website is live | Hart van de Meern

Graag informeren wij je over de vorderingen omtrent het nieuwbouwproject Hart van De Meern. 

Wij verwachten namelijk dat de verkoop eind dit jaar of begin volgend jaar begint. De projectwebsite is recent vernieuwd en voorzien van nieuwe beelden, een overzicht van het aanbod en woningplattegronden. Kom kijken op www.woneninhartvandemeern.nl en ontdek welke woning bij jou past!

Welk woning past bij jou?

Kijk snel op de kavelkaart op de projectwebsite en kijk welke woning je voorkeur heeft. Je komt op de kavelkaart door naar 'Woningaanbod' te gaan en vervolgens te kiezen voor 'Eengezinswoningen' of 'Appartementen'. Vervolgens kun je op de kavelkaart iedere eengezinswoning bekijken door te klikken op de betreffende kavel. Een appartement kun je bekijken door te klikken op het betreffende appartement in de 3D impressie. Je krijgt dan de kenmerken en sfeerplattegronden (in een slideshow) van de woning te zien.

Vervolgens kun je inloggen onder  'Mijn woning' (of als je dat nog niet gedaan hebt een woonaccount aanmaken) en kun je vervolgens de woning(en) van jouw voorkeur opgeven. Je kunt tevens een tweede voorkeur, derde voorkeur, enz. opgeven. De voorkeuren zijn nog geen inschrijving maar dienen puur als een interesse.

Planning
Binnenkort zal meer informatie worden gedeeld, zoals verkoopplattegronden, verkoopbrochure, enz. We houden je via nieuwsbrieven en de projectwebsite op de hoogte van de start van de verkoop. Veel kijk- en ontdekplezier op de vernieuwde projectwebsite!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens