Een blik van boven op Sluiseiland Vianen

Sluiseiland is een bijzonder nieuwbouwproject vlak bij het historische centrum van Vianen. Met een unieke uitstraling, bijzondere architectuur en heel veel water en groen. Bekijk de dronebeelden uit dit bericht en ontdek deze fantastische locatie!

De woningen op Sluiseiland worden verkocht in vier verschillende fases. De woningen uit fase 1 en 2 zijn inmiddels verkocht, maar fase 3 (Sluiseiland Kop Noord) en fase 4 (De Sluismeester) bieden nog diverse mogelijkheden.

Sluiseiland Kop Noord

Sluiseiland Kop Noord bestaat uit 44 royale appartementen verdeeld over twee gebouwen. Hier ben je verzekerd van optimaal woongenot met het gemak van gelijkvloers wonen: de woonkamer, slaapkamers en badkamer bevinden zich op dezelfde verdieping. Daarnaast geniet je volop van de rust en de ruimte en het meer dan unieke uitzicht over het water. Bekijk in deze dronebeelden van Kop Noord de ligging en het fantastische uitzicht.

De Sluismeester

De Sluismeester is het sluitstuk van Sluiseiland met 32 fraaie herenhuizen. Hier woon je in een parkachtig herenhuis met een geheel eigen architectuur, omringd door water, eeuwenoude bomen en bloeiende grasvelden. Waar je aan de voorkant van de woningen uitkijkt op het mooie en historische stadshart van Vianen, heb je aan de achterkant een uniek uitzicht op de eeuwenoude sluizen. Geniet dagelijks van de reuring op het water met de vele bootjes die voorbij varen en ervaar het eilandleven maximaal. Bekijk hier de dronebeelden van De Sluismeester en ontdek deze bijzondere woonomgeving.

Interesse?

Hebben de dronebeelden jou overtuigd van deze unieke locatie en wil je graag weten wat Sluiseiland Kop Noord of De Sluismeester jou te bieden heeft? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens