Eerste koper Hart van Bodegraven

De verkoop het plan Hart van Bodegraven is in volle gang en inmiddels zijn de eerste overeenkomsten getekend.

Ook Stefan en Melanie uit Utrecht hebben een woning in dit fraaie plan gekocht. Wij vroegen ze: waarom hebben jullie voor dit plan gekozen?

Melanie vertelt enthousiast. “Wij wonen nu in Utrecht maar van oorsprong kom ik uit Bodegraven. Als kind vond ik het een hele fijne plaats om op te groeien: een gezellig dorp met leuke winkels, verschillende scholen en veel sportmogelijkheden. Wie weet is daar de basis gelegd dat ik nu een sportschool heb.

Mijn vriend Stefan werkt in De Ronde Venen en de centrale ligging van Bodegraven spreekt ons ook heel erg aan. Je bent zo in Gouda of Alphen aan den Rijn, maar ook Rotterdam, Schiphol en Utrecht zijn snel bereikbaar. Dat vinden wij ideaal.

Wij zijn heel blij met ons nieuwe huis. De duurzaamheid van de woning speelt ook een grote rol bij de aankoopbeslissing aldus Stefan: een woning die volledig gasloos is, zonnepanelen heeft en optimaal geïsoleerd. En natuurlijk vinden we het grote voordeel van nieuwbouw dat we alles nieuw kunnen kopen.

Wij kunnen niet wachten tot de bouw gaat starten en hebben er ontzettend veel zin in.”

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens