Enthousiaste kopers in Waterrijk!

Afgelopen vrijdag konden de kopers van fase 4a en 4c van het nieuwbouwplan Waterrijk in Boskoop de voortgang komen bekijken. De kopers lieten zich door het slechte weer niet weerhouden en liepen over de modderige bouwplaats naar de door hun gekochte woning. 

Onder het genot van een lekkere kop thee of cappuccino kon de voortgang bekeken worden, want er is de afgelopen weken veel gebeurd. 

De eerste woningen van fase 4a zijn inmiddels met pannen gedekt en wat is het mooi geworden. Veel kopers lieten ook weten  erg tevreden te zijn over de vlotte voortgang en goede informatievoorziening vanuit Smits Bouw Bedrijf.  Buren hebben elkaar, onder de paraplu, leren kennen en voor de kinderen was de natte bouwplaats een grote speelplaats. Kortom: een geslaagde middag en we kijken uit naar de oplevering!

Ook interesse in een woning in Waterrijk? De 2/1 kapwoningen met bouwnummer 151 en 165 zijn nog beschikbaar, klik hier voor meer info.

Binnenkort gaan we starten met de verkoop van fase 4b. Hier komen 2/1 kapwoningen en rijwoningen. Schrijf u hier in …… om op de hoogte gehouden te worden.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens