Feestelijk moment voor de kopers van Levels

De bouw van het nieuwbouwproject Levels in Utrecht is al een poos terug gestart. Door de coronamaatregelen kon dit eerder nog niet gevierd worden. Maar onlangs was het dan toch eindelijk tijd voor een klein feestje.

Het feestelijke moment vond plaats, voordat de nieuwe covid-maatregelen werden ingesteld. In restaurant Buiten bij de Sluis, dat op een steenworp afstand van Levels ligt, kwamen kopers bijeen. Zij konden, onder het genot van een hapje en een drankje, alvast kennis te maken met de toekomstige buurtgenoten en om dit nieuwe restaurant te ontdekken.
 
Het nieuwbouwproject Levels komt in het nieuwe centrum van Leidsche Rijn, met het grote winkelcentrum en het Máximapark om de hoek. Het is een uniek plan met herenhuizen en appartementen in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen, een schitterende binnentuin en een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat.
 
Wil jij hier ook wonen?
Op dit moment is er nog één bouwnummer te koop: nummer 66. Heb jij interesse? Neem dan contact op met ons op!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens