Fraaie woningen inclusief ingerichte voor- en achtertuin in Alexander

De laatste beschikbare woningen van nieuwbouwproject Alexander in Waarder hebben een volledig ingerichte voor- en achtertuin gekregen. Ze zijn daarmee klaar om hun toekomstige bewoners te verwelkomen. Word jij één van de gelukkige kopers?

Het exclusieve project Alexander ligt midden in het Groene Hart, op een centrale plek tussen Gouda en Woerden. De omgeving is heerlijk dorps en vooral ook heel groen. De woningen zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Een fraaie steiger in de achtertuin, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op alle verdiepingen én een luxe badkamer is wat je allemaal kunt verwachten! De keuken, wanden en vloeren kun je nog helemaal naar jouw eigen smaak uitkiezen (niet inbegrepen in de koopsom).

De woningen zijn reeds opgeleverd en dus per direct beschikbaar. Nu kopen in Alexander is dus zeer snel wonen!

Interesse in wonen in Alexander?
Spreekt wonen in Alexander jou aan en heb jij interesse in één van de laatste beschikbare woningen? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens