Goed nieuws van Hof van Leyland

Wij hebben goed nieuws omtrent de bestemmingsplanprocedure voor het project Hof van Leyland. Het proces verloopt positief en de laatste (milieutechnische) hobbel lijkt bijna genomen. Wij verwachten dat hier binnenkort een besluit over wordt genomen waarna wij een planning kunnen maken voor de start verkoop en start bouw van de eerste fase! Op dit moment is de verwachting dat de start verkoop na de zomer zal plaatsvinden. 

In de tussentijd hebben wij niet stil gezeten. Er is verder gewerkt aan de ontwerpen van de woningen en het inrichtingsconcept voor het openbaar gebied. Zodra dit ontwerp definitief is en er een positief besluit van de gemeente is ontvangen zullen wij de ontwerpen op de website plaatsen. Uiteraard ontvang je van ons een bericht als dit zover is. Voor de afronding van het ontwerp en de verdere voorbereidingen zijn wij benieuwd naar jouw woonwensen. Heb je dit nog niet laten weten, dan kan dit alsnog. Vul de enquête in en laat ons weten wat jij belangrijk vindt in jouw nieuwe woning.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens