Harmelen - Goud en Groen binnenkort in verkoop

Binnenkort wordt er weer gebouwd in Harmelen! In nieuwbouwproject Goud en Groen worden 24 groene woningen ontwikkeld, 12 eengezinswoningen en 12 appartementen. Je woont hier op loopafstand van het Koningspark, dus je komt thuis in een groene omgeving. En door de naastgelegen idyllische hofjes krijg je meteen een koninklijk gevoel!

De woningen in Goud en Groen zijn voorzien van energiebesparende maatregelen als een warmtepomp, die zorgt dat jouw woning duurzaam warm wordt. Ook wordt er met behulp van zonnepanelen energie opgewekt. Naast deze energiebesparende maatregelen worden de woningen ook gasloos uitgevoerd.

De eengezinswoningen krijgen een dubbele buitenruimte. Aan een kant een met groen omzoomde voortuin. De gevel krijgt hier grote open delen die zorgen voor licht in het huis, openheid naar de straat en aansluiting in de omgeving. Aan de binnenzijde van het blok komen boven de parkeerplaatsen grote terrassen en bij iedere achtergevel een lichthof dat zorgt dat het parkeergebied toch open en toegankelijk blijft. De vides in het dek zorgen ook voor extra lichttoetreding op de begane grond bij de keuken.

De appartementen krijgen allemaal een inpandige buitenruimte die iets naar buiten uitkragen om zo het gat in de gevel te kunnen definiëren. De grotere appartementen krijgen een lift, waardoor van de 12 appartementen 8 appartementen in eerste instantie al rolstoeltoegankelijk zijn.

We verwachten deze zomer in verkoop te gaan. Schrijf je snel in op deze projectpagina om het laatste nieuws over dit project niet te missen. 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens