Harmelen - Goud & Groen prijzen en start verkoop

De verkoop van Goud & Groen gaat bijna starten!

Nog even geduld maar dan is het toch echt zover: eind augustus gaan wij starten met de verkoop van het project Goud & Groen. De 12 eengezinswoningen en 12 appartementen worden straks gebouwd tegenover de Koningsvijver op loopafstand van de gezellige dorpskern.

Om alvast een sfeer te geven en indicatie van de prijzen kunt u naar Goud & Groen en met uw cursor over uw woning bij de interactieve kavelkaart. De definitieve prijzen worden kort voor de start van de verkoop bekend gemaakt.

Ook dit is weer een bijzonder project: je woont hier echt groen, zowel aan de groene buitenzijde als aan de “groene”  binnenzijde. Er is namelijk volop aandacht voor duurzaamheid. De woningen worden gasloos gebouwd en zijn optimaal geïsoleerd, waarbij gebruik is gemaakt van energiebesparende maatregelen zoals een warmtepomp en zonnepanelen. 

Het gouden randje van het project is de fraaie vormgeving en de luxe afwerking. De woningen hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein en allemaal een mooie buitenruimte. 

Eind juli/ begin augustus informeren wij jullie wanneer de startverkoop plaats zal vinden.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens