Het wordt mooi in Woubrugge

Kijk ze eens hard werken, de mannen van de bouw! Met het leggen van de fundering beginnen de woningen van het project Zonnebeekweide letterlijk vorm te krijgen. In Woubrugge, aan de A. de Graaflaan, worden zeven boven- en zeven benedenwoningen gerealiseerd.

Wonen met het oog op de toekomst, dat kan in één van de woningen van Zonnebeekweide. Hier komen in totaal 14 woningen, waarvan zeven woningen op de begane grond en zeven woningen op de eerste verdieping. Deze woningen zijn straks van alle gemakken voorzien en zijn energiezuinig, wat een groot pluspunt is in deze tijd. Alle benedenwoningen hebben een fijne tuin.

Heerlijke omgeving

De omgeving van project Zonnebeekweide is heerlijk groen en rustig, met alle voorzieningen van grote steden als Leiden en Alphen aan den Rijn dichtbij. In Woubrugge zijn ook tal van voorzieningen, zoals een supermarkt, warme bakker, een bloemenwinkel, een bibliotheek en verschillende horecagelegenheden. De kinderen kunnen in eigen dorp naar school bij de basisschool van Woubrugge en er zijn tal van fiets- en wandelroutes in de omgeving voor de nodige ontspanning. Vanuit Woubrugge loop je zo de polder in. Zo vind je in Zonnebeekweide de fundering van jouw (verdere) wooncarrière.

Benieuwd naar de bouw?

Bekijk in de downloads de dronebeelden van de bouw voor een kijkje achter de schermen. Er wordt hard gewerkt om dit mooie project te realiseren, welke volgend jaar zomer wordt opgeleverd. Zo kun je na zomer 2023 hier al heerlijk wonen.

Nog één benedenwoning beschikbaar

Binnen dit mooie project is op dit moment nog één benedenwoning beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons op.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens