HoogTij: Luxe wonen in de polder

10 maart 2021

In de villa’s van HoogTij in Gouderak is het volop genieten van de seizoenen. Zowel in de royale tuinen aan de Hollandsche IJssel, als in de polders achter de dijk. Maar ook de omgeving van HoogTij heeft je veel te bieden.

Twee weken geleden werd er drie kilometer verderop nog geschaatst op de Reeuwijkse Plassen en deze week liggen de buitenkussens weer op de tuinset. Wát een genot om alle seizoenen te kunnen ervaren vanuit HoogTij, in de riante tuinen en de prachtige polders. Dát is luxe wonen met de voeten in de polder.

In de omgeving is van alles te beleven. Ga eropuit bij de nabijgelegen Reeuwijkse Plassen, of plan een fietstocht in de prachtige omgeving met weilanden, fraaie boerenweggetjes en historische boerderijen. Pak straks een heerlijk terrasje of geniet in één van de vele restaurants in de Goudse binnenstad voor een gezellige lunch of culinair diner. Bijna vanzelfsprekend ga je hier naartoe op de fiets: de bruisende markt van Gouda bevindt zich immers slechts op drie kilometer van jouw villa.

Maar niet minder luxe is thuisblijven en de schepen en pleziervaart voorbij zien varen langs jouw terras, in jouw riante tuin op het zuidwesten. Eén ding is zeker: HoogTij biedt jou straks het beste van twee werelden. De woningen in HoogTij zijn beschikbaar vanaf € 900.000,- v.o.n. 

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

€ 985.000 tot € 1.335.000

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!