HoogTij: Luxe wonen in de polder

In de villa’s van HoogTij in Gouderak is het volop genieten van de seizoenen. Zowel in de royale tuinen aan de Hollandsche IJssel, als in de polders achter de dijk. Maar ook de omgeving van HoogTij heeft je veel te bieden.

Twee weken geleden werd er drie kilometer verderop nog geschaatst op de Reeuwijkse Plassen en deze week liggen de buitenkussens weer op de tuinset. Wát een genot om alle seizoenen te kunnen ervaren vanuit HoogTij, in de riante tuinen en de prachtige polders. Dát is luxe wonen met de voeten in de polder.

In de omgeving is van alles te beleven. Ga eropuit bij de nabijgelegen Reeuwijkse Plassen, of plan een fietstocht in de prachtige omgeving met weilanden, fraaie boerenweggetjes en historische boerderijen. Pak straks een heerlijk terrasje of geniet in één van de vele restaurants in de Goudse binnenstad voor een gezellige lunch of culinair diner. Bijna vanzelfsprekend ga je hier naartoe op de fiets: de bruisende markt van Gouda bevindt zich immers slechts op drie kilometer van jouw villa.

Maar niet minder luxe is thuisblijven en de schepen en pleziervaart voorbij zien varen langs jouw terras, in jouw riante tuin op het zuidwesten. Eén ding is zeker: HoogTij biedt jou straks het beste van twee werelden. De woningen in HoogTij zijn beschikbaar vanaf € 900.000,- v.o.n. 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens