In verkoop Maximalocatie fase III, Waarder

07 augustus 2019

Rustig en landelijk wonen, maar met de dynamiek van steden als Woerden, Oudewater en Gouda in de buurt, dat kan in Waarder. Op de plek waar tot voor kort Kerverland stond, wordt de laatste hand gelegd aan het laatste onderdeel van de Maximalocatie. Deze bouwfase bestaat uit twee delen.

De 6 woningen aan de Prins Willem-Alexanderstraat hebben de mogelijkheid van een volwaardig woonprogramma op de begane grond en hebben een tuin met terras op het zuiden, aan de Kerverlandse Wetering. Met de voltooiing van de Maximalocatie is het dorpshart van Waarder weer compleet en heeft het dorp de volwaardige entree die het verdient.

In de basis heb je een grote living beneden en op de verdieping daarboven, afhankelijk van het type, mogelijkheden voor 2 of 3 slaapkamers. Bij dit project is een aantal opties mogelijk. Kopers kunnen bijvoorbeeld kiezen voor uitbreiding van de bovenverdieping. Het is ook mogelijk om de slaapkamer en badkamer naar beneden te verplaatsen.

Uiteraard zijn de woningen gasloos, voorzien van een energie systeem met ene bron in de grond, met warmte bij koude dagen en koeling bij warme dagen in uw woning en op het dak zonnepanelen, uw woning is klaar voor de toekomst. Een hoog comfort in wonen en ene lage energierekening.

Het project is ruim van opzet; er is ‘lucht’ omdat er water achter de woningen ligt. Andere pluspunten zijn de ligging middenin Waarder, middenin het sociale leven en dicht bij de school maar ook bij de Huiskamer van Waarder.

De Maximalocatie is het middelpunt voor de ‘oudere jongeren’ van Waarder. Verder is in het complex een praktijk voor fysiotherapie gevestigd, een basisschool met BSO en de Huiskamer van Waarder, waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo zijn er koffieochtenden en is er een mogelijkheid tot eten met elkaar. Er wordt een spelletje gespeeld, er is een bewegingsprogramma voor ouderen en een kookcursus voor mannen. De parkachtige tuin van de Maximalocatie is de ontmoetingsplaats van de Maxima-bewoners. De tuin heeft een sociaal karakter, want al zittend op een bankje in de zon is een praatje al snel gemaakt.

Waarder ligt midden in het Groene Hart en direct aan de A12. Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Woerden en Bodegraven en binnen 20 minuten middenin hartje Gouda of Utrecht. De rondweg bij Waarder leidt u binnen enkele minuten naar het pittoreske Oudewater.

Heeft u interesse? De makelaars maken graag een afspraak met u!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Maximalocatie?

Bekijk ook het project Maximalocatie

In verkoop
Meer informatie

Maximalocatie

Waarder


- € 422.500
118 m2 - 139 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Maximalocatie »

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!