Inloopochtend Maximalocatie Waarder druk bezocht.

In de Huiskamer van Waarder was het afgelopen zaterdag (08 juni jl.) een drukte van jewelste. Er was een inloopochtend georganiseerd om de plannen op het resterende braakliggende perceel van de Maximalocatie te presenteren.

In de Huiskamer van Waarder was het afgelopen zaterdag (08 juni jl.) een drukte van jewelste. Er was een inloopochtend georganiseerd om de plannen op het resterende braakliggende perceel van de Maximalocatie te presenteren.

Kort na 10.00 uur waren er al zo’n 80-100 mensen die meer wilde weten en zien van de plannen die er nu zijn. Tijdens de inloopochtend zullen er zo’n 150-200 mensen geweest zijn.

Er was een maquette van het plan en van de koopwoningen waren de plattegronden in te zien, welke een goede indruk geven  wat er op deze locatie gaat komen.

Vandaegh, de zorgaanbieder, was ook aanwezig en vertelde dat het gaat om zo’n 30-35 inpandige woningen met een 24/7 zorg en een grote huiskamer waar collectief gegeten wordt maar ook dagbesteding wordt gedaan om mensen gezellig en kwalitatief te laten wonen.

De 6 Koopwoningen zijn nu al te koop. De woningen zijn er in 2 modellen (groottes). Een variant met een 100% woonprogramma op de begane grond en 2 slaapkamers op de 1everdieping en een model met 3 slaapkamers op de verdieping met een extra brede trap waar een traplift op kan met een stopplaats boven en beneden.

De wens van de ontwikkelaar is om nog te starten met bouwen van de koopwoningen omstreeks 1 december 2019.  Voor het zorgcomplex moet het bestemmingsplan aangepast worden dat heeft z’n tijd nodig en ook moet het ontwerp op de kavel nog verfijnd worden. Is dat eenmaal gebeurd dan kan bepaald worden of er nog enkele extra woningen worden toegevoegd.

Een heel gemêleerd gezelschap van aanwezigen. Directe buren die willen weten wat voor nieuwbouw er komt en waar deze komt te staan. De dorpsraad,  maar ook mensen die geïnteresseerd zijn in een van de seniorenwoningen. Van de zijde van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk was de behandeld ambtenaar aanwezig maar ook wethouder Oskam.  ook de twee architecten waren aanwezig om vragen te beantwoorden.

Al met al een leuke opkomst.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens