Inschrijving vanaf nu mogelijk | Sluiseiland, Vianen

30 januari 2020

Afgelopen donderdag is de verkoop van de eerste 32 woningen van Sluiseiland (Kop Zuid) van start gegaan. De belangstelling hiervoor was groot. Ben jij ook geïnteresseerd? Je kunt je digitaal inschrijven.

Het Sluiseiland ligt vlakbij de historische binnenstad van Vianen. Op dit bijzondere, groene eiland komen duurzame woningen met een prachtig uitzicht over de omgeving. De woningen (herenhuizen en appartementen) hebben een unieke architectuur. De stoere herenhuizen hebben een woonoppervlak van circa 100 m² tot 180 m², 3 tot 5 slaapkamers en een terras aan een besloten binnentuin. De ruime appartementen hebben een woonoppervlak van circa 95 m² tot 190 m² en 2 of 3 slaapkamers. 

Afgelopen donderdag ging de verkoop van de eerste 32 woningen van start in de Grote Kerk in Vianen. De inschrijving voor dit project is volledig digitaal. Je kunt je inschrijven via de projectsite (klik hiervoor op verder). Hier vind je ook de brochure, prijslijst en woningplattegronden per bouwnummer. Wil je liever een papieren exemplaar van de brochure? Deze kun je ophalen bij een van de verkopend makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland?

Bekijk ook het project Sluiseiland

In verkoop
Meer informatie

Sluiseiland

Vianen


€ 315.500 tot € 474.500
95 m2 - 137 m2 woonoppervlakte
15 woningen beschikbaar

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!