KIJKmiddag op de bouwplaats I Waterrijk, Boskoop

Graag nodigen wij je uit voor de KIJKmiddag op vrijdag 7 juni op de bouwplaats. De bouwplaats is geopend voor geïnteresseerden. Je bent tussen 15.00 en 18.00 uur van harte welkom om de bouwplaats van Waterrijk te bezoeken. Uit voorgaande fases zijn enkele woningtypen die nu in verkoop zijn al te bewonderen. Deze woningen zijn opengesteld om van binnen te bekijken.

Verkoop fase 4 gestart!
Wonen in een moderne, aardgasvrije woning, nabij het centrum van Boskoop. In een levendige wijk die al lekker tot bloei is gekomen. Met overal water en slootjes om je heen. En met volop speelplekken voor je kinderen.
Dat is pas een buitenkans.

Fase 4 biedt moderne, ruime en lichte woningen. Deze aardgasvrije woningen zijn volledig voorbereid op de toekomst. De woningen zijn duurzaam, maken gebruik van een grondwaterpomp en hebben een uitstekende isolatie.

Daarnaast biedt Boskoop alle voorzieningen zoals scholen, winkels en kinderopvang en staat garant voor een heerlijk dorps woongevoel. De ideale combinatie!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens