Laatste appartementen beschikbaar in WITT

In het nieuwbouwproject WITT in Woerden zijn nog twee luxe appartementen beschikbaar. Deze mooie appartementen met een royaal woonoppervlak van 123 m² hebben drie slaapkamers, een overdekt terras en een fenomenaal uitzicht.

De appartementen met bouwnummers 107 en 111 liggen respectievelijk op de 6e en 8e verdieping van het in Woerden gesitueerde nieuwbouwproject aan de Johan de Wittlaan. De ligging is dichtbij het station en het oude stadscentrum van Woerden. De luxe penthouses worden voorzien van onder andere drie slaapkamers, een open keuken en een ruim balkon met uitzicht over Woerden en Harmelen. De appartementen beschikken over 1 (bnr 107) of 2 (bnr 111) parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage. De twee penthouses zijn beschikbaar vanaf €575.000,- v.o.n.

Nieuwbouwproject WITT ligt gesitueerd in het midden van het land en is vanaf de A12 goed bereikbaar. Ook ben je in no time in steden als Gouda, Utrecht, en Den Haag. Op loopafstand vind je een groot aanbod aan restaurants, winkels en terrassen waar je volop kunt winkelen en heerlijk kunt vertoeven. Zo is er genoeg te beleven. De bouw is gestart en je kan hier wonen in de 2e helft van 2023.

Interesse?
Wil jij de trotse bewoner van een van deze mooie appartementen worden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens