Laatste ontwikkelingen Hof van Leyland

In de afgelopen weken is de procedure voor het nieuwe bestemmingsplan voor het voormalige Den Oudsten-terrein opgestart. We praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen rondom het project Hof van Leyland.

Jammer genoeg ligt de procedure momenteel stil. Er moet door de gemeente nog een privaatrechtelijke hobbel geslecht worden. De ontwikkelaar De Vries en Verburg heeft hier geen directe invloed op, maar het geeft wel een planologische beperking waardoor de bestemmingsplanprocedure nog niet verder kan. Zodra de gemeente Woerden hierover een positieve terugkoppeling geeft, dan kan er een nieuwe planning gemaakt worden voor de start bouw en start verkoop. Het staat in ieder geval vast dat start bouw en start verkoop hierdoor in tijd naar achteren zullen schuiven. Uiteraard informeren wij je als er meer bekend is. Ondertussen gaan de voorbereidingen gewoon door om het terrein geschikt te maken voor woningbouw. De eerste aanleg van de groenstrook aan de westkant van het terrein is inmiddels afgerond. In de komende weken worden de voorbereidingen getroffen om het grootste gedeelte van de nog aanwezige bebouwing te slopen, zodat de locatie uiteindelijk bouwrijp kan worden gemaakt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens