Maak kennis met deze mooie, tweelaagse hoekwoning in Levels

In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn wordt Levels ontwikkeld, een uniek plan met herenhuizen en appartementen. Op dit moment zijn er nog enkele woningen te koop, waaronder een rijke hoekwoning met twee woonlagen. 

Deze woning (bouwnummer 18) heeft een royaal woonoppervlak van 147 m². De begane grond is circa 4,2 meter hoog, waardoor deze extra ruimtelijk aanvoelt. Hierin is een hoger gelegen niveau opgenomen, welke toegang geeft tot de privé buitenruimte in de vorm van een terras. Deze heeft een oppervlakte van circa 18 m² en ligt aan de gezamenlijke binnentuin. Verder heeft deze woning op de tweede woonlaag 3 slaapkamers en een badkamer met een douche, wastafel en toilet. En tot slot beschik je ook nog over een eigen parkeerplaats en berging in de kelder. De koopsom voor deze woning bedraagt € 625.000,- v.o.n.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens