Nieuw in verkoop: Koop nu uw droomkavel in Nieuwveen: ‘De Sluis’

In Nieuwveen, aan het Nieuwveens Jaagpad is hard gewerkt. Hier vind je de vier bouwrijpe kavels van het plan ‘De Sluis’. 

In een prachtige groene omgeving, nabij de historische Tolhuissluis van Nieuwveen en direct gelegen aan het Aarkanaal, creëert u hier straks een droomvilla van formaat.

Voor de inrichting van het plan is IMOSS verantwoordelijk. Zij hebben een uniek plan bedacht voor een geheel nieuw woongebied, waar vier royale woningen op ontwikkeld kunnen worden met een omvang van 750 m3! Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid om 80 m2 aan bijgebouwen te plaatsen. Uw kavel biedt u alle ruimte en die kunt u dan ook ten volle benutten.

Ontspannen wonen én recreëren Vanuit de woning heeft u een vrij en weids uitzicht over de polder en ziet u regelmatig een sloep of pleziervaartuig voorbij gaan. Via uw eigen oprijpad betreedt u uw domein dat rondom is omgeven door water en groen. U geniet van maximale privacy terwijl het uitzicht uniek is. Met een totaal oppervlakte van ca. 2.000 m2 biedt ‘De Sluis’ volop kansen om een unieke villa te laten ontwerpen. Op deze plek komt u geheel tot rust en kunt u straks genieten van de prachtige omgeving, iedere dag opnieuw!

De kavelprijzen treft u aan op de pagina downloads en links evenals de kaveltekening en het kavelpaspoort. De makelaar ontvangt u graag voor een vrijblijvend aankoopgesprek en neemt graag persoonlijk met u het kavelpaspoort door.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens