Nieuw in verkoop: Koop nu uw droomkavel in Nieuwveen: ‘De Sluis’

16 juni 2020

In Nieuwveen, aan het Nieuwveens Jaagpad is hard gewerkt. Hier vind je de vier bouwrijpe kavels van het plan ‘De Sluis’. 

In een prachtige groene omgeving, nabij de historische Tolhuissluis van Nieuwveen en direct gelegen aan het Aarkanaal, creëert u hier straks een droomvilla van formaat.

Voor de inrichting van het plan is IMOSS verantwoordelijk. Zij hebben een uniek plan bedacht voor een geheel nieuw woongebied, waar vier royale woningen op ontwikkeld kunnen worden met een omvang van 750 m3! Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid om 80 m2 aan bijgebouwen te plaatsen. Uw kavel biedt u alle ruimte en die kunt u dan ook ten volle benutten.

Ontspannen wonen én recreëren Vanuit de woning heeft u een vrij en weids uitzicht over de polder en ziet u regelmatig een sloep of pleziervaartuig voorbij gaan. Via uw eigen oprijpad betreedt u uw domein dat rondom is omgeven door water en groen. U geniet van maximale privacy terwijl het uitzicht uniek is. Met een totaal oppervlakte van ca. 2.000 m2 biedt ‘De Sluis’ volop kansen om een unieke villa te laten ontwerpen. Op deze plek komt u geheel tot rust en kunt u straks genieten van de prachtige omgeving, iedere dag opnieuw!

De kavelprijzen treft u aan op de pagina downloads en links evenals de kaveltekening en het kavelpaspoort. De makelaar ontvangt u graag voor een vrijblijvend aankoopgesprek en neemt graag persoonlijk met u het kavelpaspoort door.

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!