Nieuw kantoor voor team Alphen aan den Rijn

Vrijdag 17 december was het eindelijk zover! Al vroeg in de morgen stond de verhuisploeg klaar en binnen één dag zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Prins Bernhardlaan 3H.

Aan de voet van het NS-station, tussen het centrum en het station

Makelaar Mitch Koelewijn; “Ja, ik ben supertrots en samen met mijn team hebben wij de afgelopen maanden allerlei keuzes moeten maken in hoe wij het zouden willen. Nou ik kan je zeggen, wij zijn dik tevreden. Niet te zakelijk, gezellig, maar ook hip en stoer. En natuurlijk nu het een nieuw pand is, ook direct gasloos en PV-panelen op het dak toegepast. Daarnaast zijn er diverse moderne snufjes toegepast wat het werken prettig en gemakkelijker maakt. En ook niet onbelangrijk: direct naast het kantoor voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Toch wel handig”.

Nieuwsgierig geworden? Loop zodra het weer mogelijk is een keer vrijblijvend binnen en wij bieden u een vers kopje koffie of thee aan! Leuk als u dat doet, u bent welkom.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens