Nieuwe fase De Houttuin in aantocht

Na de succesvolle verkoop van De Houttuin fase 1 in Woerden is er een nieuwe fase van het nieuwbouwproject in aantocht. Deze fase omvat net als de eerste fase 42 koopappartementen. Naar verwachting gaat de verkoop van fase 2 in Q2 2021 van start.

De Houttuin wordt de eerste echte stap naar het transformeren van bedrijventerrein Middelland-Noord naar hét nieuwe stedelijke woon- en werkgebied van Woerden. Het project komt op de locatie van het voormalige FNV-pand en wordt een hotspot om te wonen, werken en ontspannen. Er komen zes moderne en duurzame appartementengebouwen, met in totaal 265 huur- en koopwoningen. Er is veel aandacht voor groen, duurzaamheid, klimaatadaptatie en een gezond leefklimaat. Het parkeren is gepland in een garage, waar ook ruimte komt voor kleinschalige voorzieningen, zoals pakketbezorging en horeca.


Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom De Houttuin fase 2? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief om de start verkoop niet te missen.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens