Nieuwe woningen in de verhuur!

Er staan weer nieuwe huurwoningen op funda en onze projectwebsite www.hureninhofvanleyland.nl

In totaal zijn er acht huurwoningen in de verhuur. De woningen die gehuurd kunnen worden zijn voor onbepaalde tijd en minimaal 12 maanden, het gaat om de bouwnummers 29 t/m 31 en 73 t/m 76. De tussenwoningen zijn vanaf EUR 1.250,- per maand en de hoekwoningen EUR 1.380,- per maand. De oplevering is gepland voor medio september voor de woningen nummer 29 t/m 31 en begin oktober voor 73 t/m 76.

Bouwnummer 28, en 43 worden verhuurd voor maximaal twee jaar en zijn gestoffeerd. Deze woningen hebben een huurprijs van EUR 1.620,-. De woningen kunnen gehuurd worden vanaf 17 augustus 2020 en nummer 28 voor medio september 2020. 

Waar deze woningen gesitueerd zijn ziet u goed op: www.hureninhofvanleyland.nl/huurprijzen

Er zijn huurvoorwaarden gesteld aan het inkomen. Dit is gemakkelijk te controleren op: www.hureninhofvanleyland.nl/huurlastenberekening Bij downloads treft u de brochures. 

Mocht u interesse hebben, hebben wij stukken nodig die te vinden zijn op www.hureninhofvanleyland.nl/meest-gestelde-vragen

Zien wij u binnenkort? 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens