Nieuwerbrug - Herontwikkeling Bunnik locatie

Op dinsdag 25 september hebben de gemeente Bodegraven Reeuwijk, De Van Doorn Groep , Bunnik en ontwikkelaar GREEN Real Estate de overeenkomsten voor de herontwikkeling van de Bunnik locatie in Nieuwerbrug getekend.  

Op de locatie waar Bunnik nu is gevestigd zal er een woonprogramma worden gerealiseerd. In dit woonprogramma is ruimte voor 17 woningen of kavels met uitzicht op  water en groen. De exacte invulling hiervan moet nog worden bepaald, maar zeker is dat alle woningen genieten van een natuurlijke omgeving. 

In 2019 zal er gestopt worden met de bedrijfsactiviteiten op de locatie, waarna de huidige opstallen gesloopt zullen worden. 

Ziet u zichzelf al wonen in deze natuurlijke omgeving? Ervaar op de projectpagina vast de omgeving en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Dan houden wij u op de hoogte!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens