Nog appartementen beschikbaar in WITT, Woerden

06 november 2020

Ben jij op zoek naar een fijn koopappartement, met de historische binnenstad en het treinstation van Woerden binnen handbereik? Dan is het nieuwbouwproject WITT wat voor jou. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven.

De appartementen in WITT zijn verdeeld over 3 kleinschalige appartementengebouwen, waarvan de koopappartementen komen in de gebouwen A (21) en C (28). Het project biedt zowel grote als kleinere appartementen met woonoppervlaktes variërend van 65 tot een royale 134 m². De appartementen worden voorzien van mooi sanitair en tegelwerk. De keuken is niet inbegrepen en kun je dus zelf naar smaak aanschaffen. De koopappartementen in WITT zijn beschikbaar vanaf € 302.000,- v.o.n. (inclusief 1 of 2 parkeerplaatsen. Check hiervoor de prijslijst op de projectwebsite).

Wil jij eigenaar worden van één van de koopappartementen van WITT? Schrijf je dan via de projectwebsite in voor jouw favoriete appartement. Neem voor meer informatie over dit project en de appartementen contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!