Nog enkele duurzame woningen te koop in Het Fortuyn van Voorschoten

Wonen in Het Fortuyn van Voorschoten is volop genieten. 

En ook jij kunt hier deel van uitmaken! Er zijn op dit moment namelijk nog enkele duurzame en energiezuinige woningen te koop in dit nieuwbouwproject.

 

 

In de tweede fase van Het Fortuyn van Voorschoten komen in totaal 34 klassieke koopwoningen in verschillende varianten. De woningen komen in een unieke en open woonomgeving. Fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten sieren de wijk en zorgen voor een weldaad aan groen. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen op de speciaal voor hen ingerichte speelplekken. Bovendien is er volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.

Energiezuinige en duurzame woningen
Bij de ontwikkeling van de woningen in het Fortuyn van Voorschoten staan energiezuinigheid en duurzaamheid centraal. Zo zijn de woningen gasloos en voorzien van een warmtepompinstallatie. Duurzame stroom wordt opgewekt door middel van een ruime hoeveelheid zonnepanelen, waardoor je energiekosten laag zullen zijn. Hier ben je dus helemaal klaar voor een energiezuinige en duurzame toekomst!

Interesse in wonen in Het Fortuyn van Voorschoten?
Spreekt wonen in Het Fortuyn van Voorschoten jou aan en ben je benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn? Bekijk dan het actuele woningaanbod op de projectwebsite 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens