Nog woningen beschikbaar | Waterrijk fase 4B, Boskoop

12 december 2019

De levendige wijk Waterrijk in Boskoop is al lekker tot bloei gekomen. Met volop speelplekken voor kinderen en een diversiteit aan woningtypes. In fase 4B zijn er nog woningen beschikbaar. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in! 

In fase 4B van het project vind je diverse rij- en twee-onder-één-kapwoningen. De woningen bieden alle ruimte om prettig te wonen en hebben alles wat je van een modern onderkomen mag verwachten. Daarnaast kun je naar wens nog één of meerdere opties aan de woning toevoegen. De verkopend makelaar vertelt je hier graag meer over. 

Ook in fase 4C van Waterrijk zijn er nog twee woningen te koop. Dit betreft de bouwnummers 151 en 165. Deze twee-onder-één-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van 140 m² (bnr. 151) en 146 m² (bnr. 165), een achtertuin, een zijtuin met parkeerruimte voor twee auto’s en een vrijstaande berging in de tuin. 

Spreekt wonen in Waterrijk jou aan? Bekijk dan de actuele beschikbaarheid op de kavelkaart (zie projectpagina) of neem contact op met de verkopend makelaar. De bouw van fase 4C is reeds gestart, de start bouw van fase 4B volgt nog. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Waterrijk fase 4B Boskoop?

Bekijk ook het project Waterrijk fase 4B Boskoop

In verkoop
Meer informatie

Waterrijk fase 4B Boskoop

Boskoop


€ 327.000 tot € 449.500
134 m2 - 150 m2 woonoppervlakte

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!