Nog woningen beschikbaar | Wonen op het Eiland, Nieuwveen

In Nieuwveen, midden in het groen, worden 13 bijzondere woningen ontwikkeld op twee verschillende eilanden. Op het ene eiland komen vijf mooie villa’s, op het andere eiland acht riante twee-onder-één-kapwoningen.

De villa’s zijn gelegen op het Noordereiland en beschikken over alle gemakken die een woningkoper anno 2019 zoekt. Denk aan veel woonoppervlakte (167 m² tot 170 m²), een grote woonkamer, een royale woonkeuken, een garage die binnendoor bereikbaar is en vloerverwarming. Daarnaast heeft de tuin een perfecte ligging op het zuidwesten, waardoor je hier na een dag werken heerlijk van de zon kunt genieten.

De riante twee-onder-één-kapwoningen komen op het Zuidereiland. Met een woonoppervlakte van 150 m² heb je hier alle ruimte om fijn te wonen. Liever nog meer ruimte? Dan is een uitbouw mogelijk aan de achterzijde van het huis. Ook kun je kiezen voor een erker. Doordat deze woningen zijn gelegen aan het water, voelt elke dag hier een beetje als vakantie.

Is wonen op een eiland wat voor jou? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens