Nog woningen beschikbaar!

In september is de verkoop gestart van de Gouwse Tuinen, een nieuwbouwproject in Westergouwe Gouda dat gelegen is in een groene en rustige omgeving. Op dit moment zijn er nog eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Ziet u hier al wonen? Grijp dan nu uw kans!

De locatie van Gouwse Tuinen is ideaal: u geniet van een groene en waterrijke omgeving en staat tegelijkertijd binnen 10 minuten in het centrum van Gouda. Even naar Rotterdam? Doordat de snelweg goed bereikbaar is, bent u hier in slechts 20 minuten.

Gouwse Tuinen maakt deel uit van Westergouwe II, de jongste wijk van Westergouwe met in totaal zo’n 450 woningen. Uiteindelijk wordt Westergouwe een wijk voor zo’n 4000 mensen, van jong tot oud, van alleenstaand, grote gezinnen tot oudere echtparen met zorgbehoeften. De wijk krijgt haar eigen voorzieningen zoals winkels, gezondheidsinstellingen, een school en zelfs een eigen recreatiegebied. En niet geheel onbelangrijk, de wijk is 100% gasloos.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens