NVM en Nieuw Wonen Nederland bundelen de krachten

Woensdag 20 maart hebben de NVM en het platform Nieuw Wonen Nederland de handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. Door de krachten te bundelen, krijgen NVM-makelaars én de projectontwikkelaars sneller en betere informatie over de lokale vraag naar nieuwbouwwoningen.

NVM nieuwbouwspecialisten vinden het belangrijk dat er nieuwbouwplannen worden gesmeed die toekomstbestendig zijn en voldoen aan de vraag van de woonconsument. Zij hebben daarom eerder hun regionale kennis en expertise op landelijk niveau bijeengebracht in Nieuw Wonen Nederland. Door de samenwerking worden de data nu beschikbaar voor álle NVM-leden. 

Jacques de Koning, namens Nieuw Wonen Nederland: “Nieuw Wonen Nederland voorziet de NVM nieuwbouwspecialist  van tools die nodig zijn om de vraag uit de markt goed in kaart te brengen. Daarmee kan de NVM nieuwbouwspecialist ontwikkelaars, aannemers en gemeenten adviseren over wat er gebouwd moet worden volgens de woonconsument.”

Ger Jaarsma, voorzitter NVM: “Het Platform Nieuw Wonen Nederland heeft veel kennis van de nieuwbouwmarkt en van de wensen van de consument. Ik ben blij dat we deze kennis nu breed kunnen toepassen én dat we kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling ervan.”

Namens Nieuw Wonen Nederland hebben Jacques de Koning, Luit Tebbens Torringa en Arjan lamberink de overeenkomst ondertekend. Namens NVM waren dat Ger Jaarsma, Michel ten Hag en namens brainbay Yme Bosma. 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens