Octagon Oost uitverkocht na overweldigende belangstelling

De verkoop van de Oosttoren van Octagon in Leiden is voorbij. De belangstelling was zeer groot! Alle 56 appartementen zijn verkocht en de makelaar is in gesprek met de gelukkige kopers. 

Dat de verkoop hard ging, was verwacht. In de Oosttoren geniet je namelijk van luxe, comfort en uitzicht: drie elementen die het wonen in Octagon Oost zeer prettig maken. De kopers hadden de keuze uit verschillende twee- en driekamerappartementen met woonoppervlakten van circa 55 m² tot 75 m². Het project is, samen met de westtoren van Octagon, onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied in het centrum van Leiden.

Heb jij de verkoop gemist?
Behoor jij niet tot één van de gelukkige kopers? Er zijn nog diverse andere mooie (toekomstige) nieuwbouwprojecten waarvoor je je kan aanmelden! Schrijf je in bij ons op de website voor de nieuwsbrief!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens