Omgevingsvergunning ingediend!

De verkoop van de 2^1kapwoningen vordert gestaag en aan de kopers hebben we al kunnen melden dat de planning is dat in het voorjaar van 2020 de eerste paal de grond in gaat.

Om deze planning ook waar te maken zullen ook een aantal formaliteiten geregeld dienen te worden. Één daarvan is dat de woningen niet gebouwd kunnen worden zonder een omgevingsvergunning.

Het is daarom leuk om te melden dat de omgevingsvergunning van de 2^1kapwoningen in Wonen op het Eiland is ingediend! Het is nu aan de gemeente om de vergunning te behandelen en af te geven.

Op het moment dat de omgevingsvergunning is afgegeven, komt de realisatie van de 2^1kapwoningen weer een stap dichterbij en kunnen we ook richting de kopers nauwkeuriger communiceren wat de exacte planning wordt.

Ziet u zichzelf ook wonen in één van deze bijzondere woningen? Dan gaan we graag met u in gesprek om u alles te vertellen over dit bijzondere plan in De Verwondering!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens