Ontmoet Sluiseiland Vianen tijdens de Dag van de Bouw

Zaterdag 18 juni is het de Dag van de Bouw.

Aanstaande zaterdag 18 juni is het de Dag van de Bouw. Speciaal voor deze gelegenheid opent Sluiseiland in Vianen tussen 10.00 en 14.00 uur de hekken, zodat iedereen die nieuwsgierig is naar dit nieuwbouwproject een kijkje kan komen nemen.

 

 

Sluiseiland is een bijzonder nieuwbouwproject vlak bij het historische centrum van Vianen. Met een unieke uitstraling, bijzondere architectuur, mooie binnentuinen en veel water en groen. De woningen worden verkocht in vier verschillende fases, waarvan er in fase 3 en 4 nog enkele woningen beschikbaar zijn. Het woningaanbod bestaat uit statige herenhuizen in verschillende varianten en royale appartementen met een fantastisch uitzicht. Zo is er in dit project altijd wel een woning die bij je past. Benieuwd of deze bijzondere locatie past bij jouw woonwensen? Kom dan aanstaande zaterdag langs en laat je verrassen. Je bent van harte welkom!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens