Open Dag HoogTij in Gouderak op 8 september a.s.

In Hoogtij, prachtig gelegen aan de Hollandse IJssel, zijn nog twee villa's te koop. Benieuwd naar de villa's en de prachtige locatie?

Tijdens de Open Dag staat het verkoopteam voor je klaar om je alles te vertellen over de nog beschikbare villa's. Ook is er volop gelegenheid om jouw vragen te stellen. Aangezien de bouw van de villa's bijna klaar is, kun je rustig de villa's bekijken en hier de ruimte en het fantastische uitzicht ervaren.

Unieke locatie
Je vindt de riante villa’s van HoogTij op een unieke en rustige locatie in Gouderak. Wonen in HoogTij verenigt de luxe van het buitenleven met de gastvrijheid van een authentieke dorpse gemeenschap. Gouderak ligt op zo’n drie kilometer van Gouda en dicht bij de A20 naar Rotterdam. Die centrale ligging in de Randstad maakt Gouderak tot een ideale buitenplaats.

Kom langs tijdens de Open Dag
Benieuwd naar de unieke woningen en locatie van HoogTij? Kom dan virjdag 8 september a.s. tussen 15.00 en 17.00 uur langs aan de Middelblok 24B in Gouderak tijdens de Open Dag! Ben je de 8e niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je graag meer weten? Laat het gerust weten.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens