Plané Vastgoedontwikkeling BV en De Vries en Verburg bouw BV tekenen contract voor bouwproject Bij Mink

Vastgoedontwikkeling BV en De Vries en Verburg BV hebben vandaag een belangrijke mijlpaal bereikt met de ondertekening van een contract voor een bouwproject Bij Mink.

Nahida Bom van Plané Vastgoedontwikkeling BV, en Marco Dekker en Henk Aantjes van De Vries en Verburg BV waren aanwezig om de samenwerking officieel te bekrachtigen.

Het project, dat naar verwachting een significante impact zal hebben op de lokale vastgoedmarkt, betreft de ontwikkeling van een modern woongebouwen in het stationsgebied van Woerden. Het contract markeert het begin van een strategische samenwerking tussen Plané Vastgoedontwikkeling BV en De Vries en Verburg BV, waarbij beide partijen hun expertise en middelen samenvoegen om een hoogwaardig en duurzaam project te realiseren.

Nahida Bom van Plané Vastgoedontwikkeling BV benadrukte het belang van deze samenwerking: “Dit project is een belangrijke stap in onze visie om innovatieve en duurzame leefomgevingen te creëren. We zijn verheugd om samen te werken met De Vries en Verburg, een partij die onze passie voor kwaliteit en duurzaamheid deelt.” Marco Dekker van De Vries en Verburg Bv voegde hieraan toe: “We kijken ernaar uit om samen met Plané Vastgoedontwikkeling BV dit bijzonder project te realiseren. Onze gezamenlijke kennis en ervaring zullen bijdragen aan een ontwikkeling die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is.”

Het nieuwe complex zal niet alleen woonruimte omvatten, maar ook diverse voorzieningen zoals deel auto’s en daktuinen die bijdragen aan een levendige en geïntegreerde gemeenschap. De bouw start in het de vierde kwartaal van 2024 en de oplevering staat gepland voor 2026.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Koning makelaars.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens