Plannen goedgekeurd | ’t Zand en Satijnvlinder, Utrecht

De stedenbouwkundige van de gemeente Utrecht heeft de plannen voor het nieuwbouwproject ’t Zand en Satijnvlinder in Utrecht beoordeeld en voor de volle 100% goedgekeurd. Inmiddels heeft de architect de opdracht gekregen om de woningen verder uit te werken.

De goedkeuring is gegeven op zowel het plan als de uitgangspunten voor de vijf te bouwen villa’s. De komende weken komt er meer informatie op de projectpagina beschikbaar omtrent de locatie, de verkaveling, de inrichting en de vijf villa’s. Een concrete planning is er op dit moment nog niet. Vast staat dat de eigenaar zelf op de locatie gaat wonen en dat straks niet alle woningen in verkoop komen. De verwachting is dat er geen echte start verkoop plaats zal vinden. Zodra wij hier meer over weten houden wij u op de hoogte middels de nieuwsbrief.

De wens is om de bouw van de vijf villa's nog dit jaar te starten. Mocht dit niet lukken, dan start de bouw in het eerste kwartaal van 2020.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens