Projectwebsite TwentyFour Utrecht live!

In de wijk Het Zand, op een idyllisch plekje gelegen tussen de weg Het Zand en de Satijnvlinder in Utrecht, komt het nieuwbouwproject TwentyFour: vijf vrijstaande villa’s met klasse. Inmiddels is de projectwebsite van TwentyFour live.

De villa’s van TwentyFour knipogen qua ontwerp naar de 19e-eeuwse bouwstijl. Ieder woning heeft een opvallende eigen signatuur, een riante leefruimte en een royale tuin, waarvan je dankzij de grote raampartijen ook in huis geniet. Daarnaast brengt de veranda aan de woning het buitengevoel nog meer naar binnen. Kortom, een heerlijke plek om te wonen voor het hele gezin. Op dit moment werkt het ontwikkelteam de villa’s tot in de detail uit. Hierbij komt ook het onderwerp duurzaamheid aan bod.

Bekijk op de projectwebsite alvast alle beschikbare informatie over dit project. De planning is dat de verkoop van de villa’s start in het 4e kwartaal van 2019. De start van de bouw staat gepland voor het 2e kwartaal van 2020. 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens