Realisatie De Brugse Zoom gaat beginnen!

Het is zover. De realisatie van De Brugse Zoom gaat beginnen! In een tijd dat nieuwbouw steeds schaarser wordt, gaat De Brugse Zoom voor het goede nieuws dat de eerste woningen gerealiseerd gaan worden.

Het is mooi om te zien dat de mooie locatie van De Brugse Zoom gewaardeerd wordt door woningzoekers en kopers ook daadwerkelijk de stap zetten naar het plan. De ruimte in en om de woningen maakt dat ondertussen 70% van de eerste fase verkocht is en dat de woningen gebouwd gaan worden. We feliciteren de kopers van harte met de beslissing om te gaan wonen in het mooie plan!

We hebben de laatste maanden ervaren dat de vraag naar de woningen in De Brugse Zoom goed is en verwachten dan ook dat, alles loopt zoals het zou moeten lopen, de volgende woningen aansluitend snel gebouwd zullen worden. 

Wonen in De Brugse Zoom kan nog steeds en heeft u interesse neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Heeft u interesse in een woning welke nog niet actief in de verkoop is, laat het ook gerust weten, want het is niet namelijk niet zo dat deze nog niet te koop zijn. Het zou namelijk zonde zijn als u straks te laat bent....

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens