De laatste kans om gelijkvloers te wonen in Waterrijk!

06 november 2020

Na een succesvolle verkoop van de 14 riante en luxueuze appartementen aan de Suikerpeer is nu de verkoop gestart van de appartementen aan de Perengaarde.

Moderne, riante appartementen aan het water midden in een groene omgeving. 

Je kunt kiezen uit diverse typen appartementen die in grootte variëren van circa 86 tot ca 117 m2. De prijzen voor deze levensloopbestendige en onderhoudsarme appartementen liggen tussen € 349.950 en € 467.000. Elk appartement beschikt over tenminste één balkon of dakterras. Zo geniet je met een drankje in je hand optimaal van de prachtige omgeving van Boskoop.

De bouw van beide appartementencomplexen start in het 4e kwartaal van 2020. Dit betekent dat de oplevering van de appartementen aan de Suikerpeer in het 4e kwartaal van 2021 wordt verwacht. Het complex aan de Perengaarde zal naar verwachting in het 1e kwartaal van 2022 worden opgeleverd.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Heb je interesse? Neem dan snel contact op met een van de makelaars of schrijf je direct in. Dit zijn de allerlaatste appartementen die in Waterrijk worden gebouwd.

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!