Romantisch wonen in Westvaartpark

Ben jij op zoek naar een bijzondere, karakteristieke woning op een kindvriendelijke plek? Dan biedt fase 1 van Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk jou een unieke kans! Hier komt namelijk een mooie verandawoning terug in verkoop.

Deze verandawoning met topgevel (bouwnummer 17) is voorzien van extra wooncomfort ten aanzien van de basistekeningen. Zo is de woning met een woonoppervlakte van 150 m², inclusief uitbouw van 2,4 meter, heerlijk ruim. Op de begane grond vind je een royale woonkamer en een complete keuken. De openslaande deuren, die zich zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bevinden, geven je het optimale buitengevoel. Op de eerste verdieping zijn 3 royale slaapkamers en een complete badkamer. En tot slot beschikt de woning ook nog over een goede tweede verdieping die nog diverse mogelijkheden biedt.

Dit herenhuis heeft een heerlijke veranda aan de voorzijde van de woning. Terwijl jij hier in het zonnetje een kopje koffie of thee drinkt, kunnen de kinderen spelen in de speeltuin voor het huis. De veranda is maar één van de vele details die deze woning kenmerken. Ook de karakteristieke overstek, de houten ornamentatie in de nok en de charmante roedeverdeling in het bovenraam geven deze woning een landelijke en romantische uitstraling.

Pak nu deze unieke kans!
Zie jij jezelf al wonen in deze fantastische woning (koopsom € 564.500,- v.o.n.)? Wacht dan niet langer en pak deze kans en neem contact met ons op!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens