Sloop opstallen Weijpoort begonnen

Het slopen van de opstallen op de bouwlocatie is inmiddels begonnen en is nu bijna op de helft. Het zal nog enkele weken duren voordat alle opstallen zijn gesloopt en de bodem is gesaneerd en is aangevuld met "schoon materiaal".  Daarnaast wordt er nu ook hard gewerkt aan de verkaveling en de ontwerpen van Weijpoort in Nieuwerbrug aan den Rijn. 

De eerste twee ontwerpsessies om het stedenbouwkundige plan om te zetten naar een definitief plan hebben inmiddels plaatsgevonden. Hierbij komt een veelheid aan aspecten aan de orde. Zo moet er rekening gehouden worden met de verkeersveiligheid bij het uitrijden van de locatie,  de leidingstroken voor de nutsbedrijven, het groen in het gebied, de erfgrenzen langs de weg, de toe te passen materialen en de inrichting van de haven. 
Dit alles gebeurt onder leiding van Stedenbouwkundig Bureau Imoss. Naast Imoss zit ook aan tafel: Bunnik, die de sloop en sanering doet, de projectleider van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, de ontwikkelaar Green Real Estate en Jacques de Koning van De Koning makelaars. 

In de komende maanden zullen deze partijen nog een aantal sessies met elkaar hebben zodat er in mei een definitief plan op tafel zal liggen. De kavels kunnen dan definitief verkocht  worden aan toekomstige bewoners en/of een ontwikkelende aannemer die het plan zal gaan realiseren. 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens