Sluiseiland Kop Noord: gelijkvloers wonen op een unieke locatie

Riant en gelijkvloers wonen in de luwte van de stad Vianen én optimaal genieten van een eilandgevoel?

Het kan in het nieuwbouwproject Sluiseiland Kop Noord. In dit project zijn nog een aantal fraaie appartementen te koop.

 

 

In totaal komen er 44 appartementen op Sluiseiland Kop Noord, verdeeld over twee gebouwen. De nog beschikbare appartementen bieden je stuk voor stuk een zee aan ruimte en zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken ze over een ruime en lichte living en keuken, een luxe badkamer en separaat toilet en een eigen parkeerplaats. De meeste appartementen hebben drie slaapkamers, een enkeling twee of zelfs vier. In welk appartement je straks ook woont, je geniet sowieso van een prachtig uitzicht.

Optimaal woongenot
Op Sluiseiland ben je verzekerd van optimaal woongenot. Rust, ruimte, water, groen: hier ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. Op Kop Noord woon je heerlijk rustig, omgeven door water en toch dicht bij het historische stadscentrum. En wil je dat eilandgevoel delen met je familie en vrienden? Dan kan dat onder andere op de eerste verdieping van het gebouw. Hier komt een ontmoetingskamer met weids uitzicht op De Lek. Deze biedt plek aan zo’n 35 personen en is ideaal om een verjaardag of een bescheiden feestje te vieren.

Check de beschikbaarheid
Wil jij ook elke dag genieten van een eilandgevoel en ben je benieuwd welke appartementen er nog beschikbaar zijn op Sluiseiland Kop Noord? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder, ook als je eventuele vragen hebt over dit nieuwbouwproject in Vianen.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens