Sluiseiland sponsort jaarlijkse paardenmarkt in Vianen

Deze week is de 751ste editie van de Paardenmarkt in Vianen! Deze jaarlijkse markt is niet alleen een begrip onder de inwoners van Vianen, maar zeker ook voor mensen uit de regio. Net als eerder is Sluiseiland ook dit jaar trotse sponsor van dit evenement!

Tijdens de Paardenmarkt draait het al heel lang niet meer om het verhandelen van paarden. Plezier voor jong en oud is wat voorop staat. De feestweek is op dinsdagavond gestart met het openen van de kermis en een lampionnenoptocht. Op woensdag stonden de paarden centraal, met onder andere een paardenkeuring, een paardenshow en een wedstrijd ringsteken. Met een grote vuurwerkshow aan de Lekdijk wordt de feestweek op zaterdag weer afgesloten.

Wonen in Vianen

Volgend jaar de Paardenmarkt van dichtbij meemaken? Met een woning op Sluiseiland woon je letterlijk om de hoek. Vanaf je appartement of herenhuis loop je zo naar alle festiviteiten of geniet je van het vuurwerk vanuit je eigen woning. Hoe leuk is dat! Wonen kan hier al vanaf volgende zomer. Benieuwd naar de actuele beschikbaarheid op Sluiseiland? Neem contact met ons op!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens