Sluiseiland: uniek wonen met uitzicht op water en groen

16 februari 2021

Tussen het Merwedekanaal en het historische stadshart van Vianen vind je Sluiseiland. Een uniek eiland waar grootschalig groen en waterstructuren centraal staan.

De royale appartementen E28 en E29 liggen op de bovenste verdieping en hebben woonoppervlaktes van 146 en 157 m². Beiden beschikken over een zeer ruime living en keuken en een royale badkamer. Appartement E28 heeft 3 grote slaapkamers en een balkon op het oosten met uitzicht op het Merwedekanaal. Appartement E29 is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een balkon op het westen. Hier geniet je van de avondzon en kijk je uit op de haven. Beide appartementen hebben tot slot nog een eigen parkeerplaats en berging in de ondergrondse stallingsgarage. De koopsom voor appartement E28 bedraagt € 658.750,- v.o.n., die voor appartement E29 is € 721.750,- v.o.n.

Sluiseiland neemt een bijzondere plek in de stad in en vraagt dan ook om een bijzondere, kwalitatieve invulling die Vianen nog verder verrijkt. Het Sluiseiland als woongebied. Gesloten in het hart van Vianen. Dicht tegen de historische binnenstad aan, met zicht op de Lek en omgeven door groen. Het wordt een nieuw stukje stad, waar jong en oud zich helemaal thuis zullen voelen. Een plek van verbinding, waar historie op een eigentijdse manier beleefd kan worden.

Heb jij interesse in één van de royale appartementen uit fase 2, of wil je weten wat Sluiseiland jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de één van onze makelaars voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid binnen dit nieuwbouwproject, of kijk voor verdere informatie op de website van www.sluiseiland-vianen.nl.

Bekijk ook het project Sluiseiland Centraal

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Centraal

Vianen

2 houses available
86m - 140m woonoppervlakte
€ 658.750 tot € 721.750

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!